Позамежне Слово

Що так збулось й що
так було
То світом тихим й возсія
Край моря сяйво знемогло
В силі свойого носія



Потрібна ніч
Зубатість борони
Й пітьму небеснеє розчеше
І — піснею летить океанид
Краплі донизу струшує із чресел



І сизий труд
Бо сизий гніт
Й небо — небо як мир безкрає!
Й танок струнких океанид
А хто те бачить
те спізнає


Кого на хрест
з мороку Слово здійняло…

29.04.2011


Рецензии