Прийдуть дивитись. Грубка...

* * *
                Людмилоньці – дружині

Прийдуть дивитись.
Грубка схолоджена не хоче
справно палитись…

У храмі Божім…
молитись-палитись…
Тихо, безвидно… і без будь-чого…
«Теплій заступниці світу холодного…»


При вході:
говоріте коротко, благоговійно –
і по роботі:
Там дружина моя працює:
ангел во плоті…


…Над асфальтом проходить,
ноги сковзають: тінь – в тінь,
як би в самотність…
Сину, по ній видно
яка кожна дружина
в київському приболотті.


О так, справа – сивий Дніпро
у моря утече…
Моя жона! чому й в мене
трішки вище праве плече…

19.01.2007, Водохреща


Рецензии