Огорнення

1

Видно, хтось тут мотоцикла
пер в екстазі
Мабуть він важкий
і в рамі чорній
Насип й просіка:
і все сказало
Як із лісу щастя
швидко випирало...
Бог і ліс відобразились неповторно
Ліс й поет –нехай і після...
в кожнім разі


Так від щастя, щастя – неповторного –
мов сліпі –
листкам турбот – позагортаємось
Позагортались! –
і як мотоцикли – в рамі, в чорнім...
З музики і лісу неповторних
Де стоять німі від щасть кристали...


І здиміли...
та у музиці не стали!...
Що ж за тим
за насипом огорне??


2

Кандидатів в депутати
прошу вже не турбуватись:
я сам ліса більше представлятиму...


Бога прославлятиму:
Там на учня і перейшла проказа:
Бо – пророк! тло тіл очистив! –
учень приховав грошей дріботку сказу...
Дякую, народні депутати,
я так не очищувавсь ні разу!..

27.10.2007, ліс


Рецензии