Як в-брат висота даху

     Яків-брат і висота даху


Вже скинутий із даху Храму –
він підвівся
Став на коліна, за убивць
своїх молився...


Якова, брата Йсуса, - праведником
ще на даху
взивали,
А не відріксь Його,
бо мав лице,
це – сталось...


Якимсь валком!
у голову вдаряли!


Мовчав народ.
Мовчання – на поталу!..
– І праведник облестився! –
шлюхи-мужі кричали...
На Храмі був –
– Ось праведний!! –кричали.
Мовчать.Мовчазність –
це є на поталу...


Й мені – затихли,
на грозу іду.
Щоб знали – хто з вас по сліду...
Щоб Якова і мій – вирив –
тільки і снився.
Воскреслий Бог –
Якову-брату
першому явився...

30.01.2007


Рецензии