Як нин мимо гральних автомат в...

* * *

                Олегу Цьоні, актору і людині

Як нині
мимо гральних
автоматів...
ми ідем
і ходимо ланшафтно
і дерева
в листопадній пряній колбі
і дитятка –
заввишки в три голуби...
І – Олбі.
Це що – Олбі?
Діточки – по висоті в три голуби


Діточки... ручки маленькі...
й сходу –
вирівнюють до шостого
коліна роду
грішки
немов на груди насувають
та й вигрівають колби
але незримо, в комбі...


і де це– олбі?
А дітки – в три, нехай в чотири
голубки...
і знаєте на них ці комбі...
Як трудно – вічне...
І сходять з нього шестирічні:
діди, ці, шестирічні...


розіб'ють це, серйозне, – й чимчикують
в автомати
і стануть, знаєте, вже все в них вигравати?


Рецензии