Теург д

         Теург діє


Вузенькою доріжкою вздовж океану –
Де вітер з-під обрію
відкрива вузько надію
Аргентум – срібло – чистеє дихання:
Теург діє...


А Покришкін в війні, в «каруселях»
                відкрив оне:
Самоцінні – «сині» в штурвалі:
й не вміють...

Та політ і Небо: любов – і влови:
Не дала Мати спуститися на рукояті –
Закипає кипіння легке у слово:
Аргентум – срібло: чисте дихання –
Двадцять років польоту – Теург діє!


Вузенькою дорогою вздовж Океану:
Візьмете аристократа, аристократи
                надії!
Аргентино! срібнеє дихання! легкеє
дихання:
Що літочислення – Духу? Теург діє!

26.03.2007


Рецензии