Я з тобою жив чужим життям

Я з тобою жив чужим життям,
по-чужому цілував у губи,
по-чужому ніжним був і грубим,
і шаленим навіть до нестям.

Але потім помінялось все.
Головне, що зовсім я змінився.
По-чужому я колись журився,
а тепер журба мене спасе.

Бо журби відтінків – як буття:
від сльози – до проти ночі млості...
Хтось журбу роздмухує до злості,
та журба – не злість,  а мить життя...


Рецензии