Усе дурня

Холодні тії поцілунки,
Якщо довіри вже нема.
І неприємні ті дарунки,
Коли в душі давно зима.

Не гріє, зовсім, та розмова,
В якій відвертість не знайдеш.
І ніц не варте теє слово,
Що з підлабузництвом даєш.

І ті дзвінки, і тії квіти -
Усе непотріб, все дурня...
Не хоче серце, більш, любити,
Бо сіллю зрада, вже, твоя!


Рецензии