Багатство щиро в ддаси Тлуст шають баси

*   *   *

Багатство щиро віддаси —
Тлустішають баси…
Лісів баси!
Що ж ти показуєш
м’ясистий голос —
то ж ти у Небі
         розчинивсь єси??

Тлустішають баси,
хребтів баси!
Ваксованість зійде
з обличчя ніг —
як ворог.
Виверну світ — і на обличчя
порох...
Христа підеш здаси?
І — продаси?


«Віддать коштовність?!» —
з глею
вовк гасив.
Сусіди,
єзуїти і моністи,
мене ви проженете в
інше місто...
Вас
здоганятимуть —
із сосен образи!!


Благословен єси!..
Перехідні гласи.
Благословен за все єси —
і рокотаху, рокотаху — року птахи…
На хрест
за плахту!
І на хрест і плаху… і вас
візьмуть
збілілих — попід пахви
обрАзи, образи
і образИ!!

Христе! Благословен єси!

01.04.2011


Рецензии