***

* * *

Вивезіть тих у колясках,
В кого ноги змертвілі...
Чисте повітря!
Свіже повітря по тілі!
Хрящики тихо виляскують...

Листя каштана руде і змертвіле.
Свіже повітря! не питається хто ви.
Бачте, що подих між гіллям? –
Повітря опори – повітря любові...

Виведіть зслаблених духом,
Чиркаючі іскри – дух мій –
гарячокровні!
Віщо махають багряні воздухи –
Непереможність Її любові...

16.09.2007


Рецензии