Змисл

                "Гуси повертаються із скрути,
                Дай мені Тобою хоч дихнути..."


Де мене стрельне – там я і ляжу:
Душ вітер перебіжить по гудзиках...
Не переживаю за похорон
і небесну завантаженість,–
А переживаю за Музику...


Як помираючий,– він ліг на обійсті
Не вистачало у дворі Тузика...
Не переживаю за вищі Божі регістри –
Я бачу музику...

Тебе зорі замісять
В руках вісті – і музики!

17.09.2007


Рецензии