Що рай? У нас...

*   *   *

Що є рай?
У нас —
в гвоздиках винесений хрест,
для поклонінь
і цілування скраю

а у раю — а у раю
на місці тім
всепурпурове поле виростає!!!
гвоздик…


Що є сад?
забрати всі міста
й всіх хто в них вмирає
із нелюбові

то у раю — то у раю
Дерево
із величезними тюльпанами —
із гіацинтом в чашолистку!! —
виростає…


як з хреста:
і чистота
і світло –
ось це початок раю

О! хтось — зітхає …

29.03.2011


Рецензии