Плачу я? не плачу? Щоб ще...

* * *
Плачу я? не плачу?
Щоб іще – не знаю…
Мить благая
ще – благая
вся – благая
Вічність вся благая…
Ой, коли не люблять,
то так не буває…


Все – а хоч би в ситечко…
Натягнулась ниточка
Серця за край ниточка
Весь – тобі… не знаю
Ой, коли не люблять,
то так не буває


Синь – благая
Синь благая
Все – мов заступає…
Як оце тут жити?
Тільки би на тебе
тільки би на тебе
тільки би на тебе, на Тебе
й дивитись
Дорогая
Всеблагая
Ой, коли не люблять
то так не буває…


Плачу я? – не плачу?
а Бог його знає…

13.01.2007


Рецензии