Борги

Подивімося на себе,
Подивімось навкруги,
Зрозуміти друзі треба
Віддавати як борги.

Ми ж усім заборгували,
Друзям, дітям і батькам,
Щось комусь пообіцяли,
Не зробили, ганьба нам.

Підсумки підводим нині,
Бо поважний маєм вік,
Тож борги по цій причині
Віддасть справжній чоловік.

Особисто чи в молитві,
Як пішов хтось в інший світ,
Чи в життєвій нашій битві
Загубивсь чимала літ.

Ми попросимо пробачить
Все не зроблене в свій час,
Це для душ багато значить,
Бо сумління душить нас.
16.07.17.


Рецензии