Esti iubirea vietii mele

            16.07.2017.
            NOVOSIBIRSK
              (Mold.)
Mi-aduc aminte draga mea de clipa sfanta,
De seara dulce-a primii noastre intalniri,

In dansul lin iubirea noastra se avainta,
Sarutul dulce din a visului senin.

Tu-ai fost si esti mereu iubirea vietii mele,
O poiesie de amor pe care-o scriu,

De-a lungul anilor,din clipa intalnirii...
Iubita mea,tu-mi esti alvietii gand sublim.

Privirea ta e ca a soarelui lumina,
Ai ochi caprui si buze dulci de catifea,

Te-asemeni mult cu trandafirii din gradina,
Eu te iubesc si te ador iubita mea.

Ai fost si esti un nesfarsit de nostalgie,
O primavara cu parfum mirositor...

Iubita mea,eu te iubesc la nebunie,
Sa-mi fii alaturi imi doresc pana nu mor.


Рецензии