Чу ш волог сть в тер весна...

*   *   *

Чуєш: вологість і вітер;
                весна...
І вже не морозить,
це більш не морози!
Сльози
солодкі
скресає вона,
Вічної Весни ці сльози.

Боже! на перших парах
                поможи...
Висунусь я в ще холодне
                віконце:
Котиться сонце
крізь міст вітражі,
Моляться в променях сонця!


Господи, Ти, що єси
по церквах,
В вітрі, в дружині і в кожній
дитині,
Нині
земля розійдеться
по швах:
Щось вже є вічним однині.

2003


Рецензии