Те, о!

Пароме! з тепло-
діючою церквою...

ідеш рікою –
і ні сліду від ноги...
І ми, і те, що в небі –
мов в моменті.
І в кожнім, що в заріччі є, райцентрі,
І в кожнім протиріччі у нас,
Церквою
закріплюєм – де вічні – береги...
І ні ноги, і ні ноги,
і не ноги: боги...

Віддячність Слову! – це
є жах:  т е, о!
не центами,
А гудинням з-за огорож...
Гудками, дзвонами.
Подзвонюваннями.
І мобдзвінки...
І в Славу вкинені заогорожно
п’ятаки.

І плин. І час.
Й все навпаки:
Ти єсть Церквою
Спасительською.
І ні ноги, і не ноги,
і не ноги: боги.
Ідем. Укріплюєм
укріплюєм,
де вічність, береги.
Вернули душу в душу.
І ні ноги, і ні ноги.
І ні ноги...

14.05.2008


Рецензии