Матер Василя Половинки

     Матері Василя Половинки

                Світлій душі Ганни посвячую (посмертно)

Скеле лобата над водою
Душа в каміннях перед мною
Ти поклонилась
я при чому
хитай хитай мене
мій човне



Білява хмаро над водою
Білява хата перед мною
Сльоза живе
а я при чому
хитай хитай мене
мій човне



Якби не стільки поговору
якби не човен і не море
якби не скеля, Бог
і жили –
ми один одному б
вклонились?
Бог це?
Бог...

6.02.2009


Рецензии