Шлях

Щоб стільки бірюзи
і золота на заході!
Та – омиваймося!!
Підем до Золотого!
І златопояси
підперезали день
у захваті!
Та й повели до спалення –
німого...


Як я люблю Тебе!
Як зелень –
розгарячений рубіном.
Як Грузія гряде до Ніни
і вина.
Як –
Хрест живий, з лози,
зійшов до Ніни...


Так Син спасав – коли збирались
вже до дна...
І такий шлях додому!
І я співав би Сину й Золотому...

16.06.2008


Рецензии