***

*   *   *

Боже, я не знаю що я скою!
Небо сходить —
чи я в небі зеленкоєм? —
в серці ця звізда горить!

мить…
ще мить…
щемить до —
паволок застоїв
От іще — й молитва забринить…


Довго мучитися, Боже, тіснотою?!
що ж є сонцю…
на землі лежить.
Мить…
ще мить…
Щемить зеленоглеєм у любові
Кинь у мене зіркою простою.

29.06.2009


Рецензии