Що ви, малолюби, ви добр!..

*   *   *

Що ви,
        малолюби, ви добрі!
То за святими пускають кобрів:
Біжить пищить святий крекче —
Навертається в божий образ…


Отже, несвяті — не прийдуть до тями.
Ваша заявка? прошу до ями:
війну жінок випили?
прошу до тями.
війну чиновництва ви пили?
прошу не до уярмлень!
це — мій брат вересень
мій бог малий —
ви літа нагізми випили?
подавайте заяви
на мої сльози
ми не педагоги
ум не довжим,
лиш пил:
що педагог при дорозі??


Подавайте братові вересню —
на художність…
ні, діду, ми... ми — ум не довжим
що ви, діду… ви добрий
то за святими Бог пуска кобрів
         біжить пищить — святий — пил стовпом! —
навертається в божий образ!

23.08.2009


Рецензии