Д д як на вощин

     Дід як на вощині


Грайте собі
в бережку на дуду
а я далі піду

єсть же один
здолав смерть
знає він
корпорацій руду
люблю! Що скажеш…
скільки чужість цю не арендуй

маю любов
ні ви — грайте
і грайте
кожна на сніг
як викапано правда
дивиться у дуду
оскільки чужую жінку
розмовами не арендуй

ну от плями
плями ці — сіллю!
Та я вже піду
Весілля вам!
ду-ду
ду-ду

25.09.2009,


Рецензии