Рейд

     Рейд
                Івану Михайловичу Дзюбі— хрещеному батькові в Поезії
                присвячую


Я пісні Господу
співаю!
і миля — за заліснії мости
цей ліс — це я
що за компаунд уперед штовхає
биття сердець — за пояс витягає:
себе вивітрюєм… в щілини
і втрачаєм
дари… ще й силу теплоти!!


Немов на кулемет іти!
до гласа — глас із Висоти
і я співаю підіймаючись
хто рукавами безрукавок надхиляється?
засідок протилежних не чіпаю
і піднімаючись, співаю
Бог для прогудки їх вмостив
співаю — да! —
мости…
співочі пальці далі в поле посувають


18.01.2010,
ліс


Рецензии