Липи

Їх ще вирівнюють рядками…
А лиш вони гайки — зграйки
І що несуть під пеленами
То тінь — то дітки і зубки


Їм — нам би біль не причинити…
І ждав і ждав чогось — і влип
Приходить ніжність іменита
Що набувається від лип


І як їх хоч не зачепити!?
І сказать Слову... що — були!
І вічна встроєність — сопіти…
Далеко запах!..
Бог — від лип!

09.06.2010


Рецензии