Ц на творення

     Ціна творення


О, що в серці пишу для Тебе...
То від чого тану? Кусаюсь
Кусаю
Те за що так пиляли Ісайю
Прірва не перестане
Вогнь мій не перестане — це
Не просто Вебер!


Чую — кусаю
Й не хотів би — згусаю!
Люблю — а кусаюсь...
Скоро квіти
Не заростатимуть
Хащею
Як тут перестану!

12.06.2010


Рецензии