Встигнути б

Коли в’їжджати із Карпат…
У визалізнене по Отцю місто…
До душі різке хоче влізти:
Стирчить смердючий душопат
На всім смердючім техноплаті.
Обоє чують аромат! —
І хто укола встигне дати…


Біжіте, ери психопати:
Бо розверну дзвіницю я по плацу —
Та й встигну церквою уколи в попу дати! —
Святої таки правди, —
Святі по лінії Карпат,
Свята Карпат єсть правда.
Є!
(Встигнув) дав я.

08.09.2010


Рецензии