Кан кули!

     Канікули!


Літо насипа подушки
Тополевим пухом.
Але мені, Боже, душно:
Прийми мене духом!
Дмухайте
Дмухайте
Тополі, ви дмухайте...
Що в людей за вухами?


Зачаровані і вищі
І середні також!
І розгублені більш нижчі, —
Де помпаж на скакаж!?
Forte, Боже, — просто форте!
Лісів і ліанів!
З три махорки всиплю чорту —
Візьму три піано.
Дозволь оце недоречне:
Де професіонали?


Згладив єси Ти незмінно
Рови, верхи, ями.
Стих біля тополь відмінник, —
Не прийде до тями...

Так горить все.
Амінь.

12.06.2010


Рецензии