Moldova...

          9.07.2017.
         NOVOSIBIRSK
     RECVIEM PENTRU TATA
Mereu de tine imi este dor
Si CHIPUL tau mi-apare-n vis,
Tata SINT al tau FECIOR,
Ai plecat dar nu mi-ai zis.
Te-ai dus pe-un drum la neintors,
M-ai lasat plin de tristete,
Fratii nu ma mai cunosc,
Iar casa parinteasca nu mai este.
Trecand acum pe langa ea,
Imi arde inima de jale,
Acum e casa altuia,
Nui casa ta,nui casa mamei.
Mi-e dor de vorba ta cuminte,
Mereu mi-e dor de-a ta povata...
Merg dirz si mandru inainte,
Cum tu mergeai iubite tata.
Iti multumesc ca m-ai crescut,
Iti multumesc ca mi-ai dat viata,
Parinte drag,parinte scump,
Tu-mi esti credinta si speranta.


Рецензии