Ласка

напомняш ми
на летен бриз
когато ме галиш
пръстите ти
се превръщат
в повей нежен
в косите ми
се шмугваш
а после стихваш
у мен си се забравил
събуждаш се
внезапно
от вълшебен сън
докато не ти напомня
себе си


Рецензии