Кохання ти не вм в пошанувать

Не ревнуй…не маєш на це права,
Не докоряй і не шукай мене.
Для тебе перш за все  була  ,лиш,слава,
Та й  та минула, і  це все  мине.

Не докоряй,нас доля роз’єднала.
А може то не доля, а    життя…
Тебе всім серцем одного кохала,
Та ти кохання кинув у сміття.

Сказати більш нічого ти не можеш…
Але й нема чого  тобі сказать.
Словами не зарадиш,не поможеш…
Моє кохання ти не вмів  пошанувань.

Тому  забудь і все  затри ногою.
Забудь про те,для тебе ким  була.
Чужими стали ми давно  з тобою…
Хоч в серці я кохання  берегла…

14.07.2017 р.


Рецензии