М ст для нтелектуал в, як врятуються

      Міст для інтелектуалів, які врятуються


Додумався. Що далі. Довелось.
Втікав із полювань як лось
і голову високим небом вимив...
І всі зробилися новими!


Кого Бог як полюбить, то карає:
Любов велика розум одбирає:
Тільки — земний. Любов же
витікає
в ті діри, що текучість пройняла
незрілості душі,—
й душа взялась
закритися — зцілитися.
І Богу — тік!


Так серце духом викликає думи ті
Що люди в чистоті так поважають...

Ви відчуваєте? що я вас викликаю...
Полюбите — це зрозумієте. Одне:
вискочіть із звичайності труби —
а Бог вас в Царство Боже зажене!!

1996


Рецензии