Христу

Чи в слова поті,
чи літаю —
Тебе одного пам’ятаю,—
вигнання потім...


Був ранок — м’якість і рум’янок;
День — вилицями в горизонти!
Аж вечір! — благодушно п’яний,
На дотик...


Причалапав.
От слово!!
чого не чекав би...
Слова, слова — Тобі чеканю:
Куплю себе Тобі
куплю монетний штаб Тобі —
куплю весь світ Тобі...
все інше потім...

1996


Рецензии