Я простягну джерельно води...

*   *   *

Я простягну джерельної води
Та витягнуть як прах замінник
і поковтають ції часу міни
Та й прохолонуть їх несправжнії сліди

От воля... в луг за річку відійшла
У сині чисті праведнії очі
І може в тьмі так вічність топчуть
Всі п’ятки, їм нема числа

що в місто там йде тьма народу,
де точка була виходу? чи входу...

Ох, також опада як і була —
густюща мла.

1997


Рецензии