чого я повен? Волок-день зачах...

І чого я повен?
Волок-день зачах.
Красний молитовник—
Печія в руках.

Хто піч проглядає
І серце моє?
От, в дворі немає —
Тільки десь Ти є.

Гай, та сила добра ж!
Тільки в двері вліз —
На червлений образ
Крапотіння сліз…

І чого ж я повен?
Волок-бір зачах.
Риба-молитовник
В пекучих руках.

2003


Рецензии