Корова и хозяйка...

    на украинском языке

Корови ніби однакові
І випас теж один для всіх,
Та вибачте на добрім слові-
Різні господарі у них.

Одна обіпрана, прибрана,
А друга зовсім не така,
Тому і молоко погане,
Ніби нема там молока.

А от від митої корови
Воно пахуче і парне,
Що зовсім тут не до розмови-
Дитина смачно його п'є!..


Рецензии