Мiй свiт

Напевно,ще не раз мене згадаєш
Світ почуттів,рядків незрозумілих
Мій дивний світ щовечора читаєш
Зі щирих слів,можливо десь невмілих.

Чи я могла б с тобою розділити?
Буття чи сон занадто неймовірний.
Не слід,мабуть,у Бога вже просити
Явністю робити світ наш ілюзорний.

А бути міг твоїм ...чи вже не варто?
Чи інший хтось наповнює віршами?
Цього замало чи надто забагато?
Мій світ з незвичними рядками...


Рецензии