Петро й Павло, центральн смислом

        Петро й Павло, центральні смислом

Розчулення — й любов...
Дольні науки — заповідність.
Грай, сонце, грай!
Летіть до мене, заповітні...
бо ось як в серці рай —
то очі — світло!
              і — летка;
              печатка!..
Прийдіть, Петро й Павло! —
бо можна починать
                спочатку.



Летіть, благаю, в заповітність! —
бо як високо дух літає —
йому земне ніщо
               не заважає,
а опустись —
          мала любов у світі!..
нові епохи — мук! летіте —
й старозавітні:
             усе —
насправді є інакше в світі...

12.07.2016, свято св. апп. Петра й Павла


Рецензии