Як хто любить Бога, То той Йому милий!..

*   *   *

                Апостолам Павлу й Петру

Як хто любить Бога,
То той Йому
милий!
Ради того здійме хвилю,
Парус держить силу!

Як хто має
силу слова —
геж люде —
роздай їм...
Ради неба платинового
вечір
осідає!

І хто дуже
любить Бога,
те йому згадає:
у щілину — що безкрайність —
златого вкидає.

17.07.2014


Рецензии