Великим дощам Петру Павлу

      Великим дощам Петру і Павлу


Архітектор великих форм
Архітектор високих форм
Небо
плаче
і води
скачуть

Те
високе
що небо
скачує
крила...
риби...
і
німф інформ.

Архітектор високих форм!
Архітектор
сердечних форм
дерев’яний
декор
декор
але плаче Піноккіо...
Допоможе —
і зникне.
І — велике здивоване око!!

12.07.2014, свв. Петра і Павла


Рецензии