Лики

На північ мох.
Південь —
            схоже, що здох.
А зимування вдвох.

Воєнні поголоски.
Пташки те зносять.
Є ніби вірні.
Ніби і набожні.
Шофери достовірні! —
бо художні...

Є простота.
              З міст —
безліч елоквенцій?
Все для зими.
Все для словесності!

Стримують корм.
Не розпаскудити б корову.
Стримують піч.
Стримують брови.

Бог — для словесності.

11.10.2014


Рецензии