***

*   *   *
                Людмилці присвячується

Різноколірна дорога
б’є в кольорові дзвони...
І до отцевого порога —
Жирночервонний...
В суті тоді —
як треба
для тебе
на самім денці...
Як побивали младенців
під гук Неба —
«Небо падає!»

Небо падає!
крик народу
полем
до Падуї

29.09.2014


Рецензии