поез я мов гуцул ж нка с м метр в позаду...

* * *

                Боговибраній Отроковиці
                присвячується

поезія — мов гуцул:
жінка — сім метрів позаду
несе
його Богу — розсаду...
поезія — Бог
ув ожині!
менше балакай
більш або менш зачіпає
Христос як утриманий

а спиш
нічого не знаєш —
поезію серцю являє!!

біжиш
на край річки —
і де джонками де —
стовбурами
перебігаєш
останньою спина
крокодила
зникає!

ахінея є ахінеєю
Бог — з поезією:
Він чомусь і був
з нею!

08.08.2015


Рецензии