Якщо пусто...

Якщо пусто в душі, час міняти маршрут.
Запиши у свідомості чітко своїй, без чорнил, -
якщо люблять тебе, неодмінно тебе підождуть
якщо щастя прийде, значить, ти заслужив.

Скільки б років не було, душею живи молодим
і не думай, коли й де він буде, твій власний фінал.
Хто не любить тебе, віддавай випадковим, чужим,
і шукай відбиття у душі, а не біля дзеркал.

Якщо дім спорожнів, не лякайся покинути дім.
Якщо місто не те - вирішай і в дорогу іди!
Як лінуєшся, все – силоміць й не буває простим,
і ніхто і нічим вже не зможе тобі помогти.

Якщо ворог твій поруч, йому побажай ти добра.
кожній дрібці завжди будь відкритий і рад.
Якщо просять піти, означає, - тобі вже пора,
і не смій нізащо із докором дивитись назад.

І не бійся шукати - такі все знайдуть!
І не бійся на це віддавати ні років, ні сил!
Якщо люблять тебе, неодмінно тебе підождуть,
якщо щастя прийде, значить, ти заслужив.


                - Ах Астахова


Рецензии