Моя молитва

Хто як молиться, не знаю.
Знаю, як молЮся я:
Я до Господа взиваю,
Усім серцем кличу я.

Серцем, розумом, устами
Славлю Господа Христа
І такОж всіма ділами
Хочу славить Бога я.

У спокуті, в покаянні
За усі мої гріхи
Серце й голову схиляю,
Щоб мій Бог мені простив.

Щиро дякую Ісусу-
Кров'ю Він мене обмив:
І колишні, і майбутні
Він гріхи мої простив.

І тепер, як ненароком,
Як буває я згрішу,
На коліна перед Богом
Стати я скоріш спішу.

Кров'ю, ласкою, любов'ю
Покрива Ісус мене
Й діалог веде зі мною,
Й по житті мене веде.

Бог - Отець, а я - дитина,
Можу помилятись я.
До Отця я серцем лину-
Він проща й благословля.

Через Господа Ісуса
Маю з Богом діалог.
Наповня Він Святим Духом-
Триєдиний Вічний Бог.

Не засмучувать щоб Духа
І Його не загашать
Хочу, Його завжди слухать
І у всьому догоджать.

Дух і душу, тіло й розум
Волі Божій підкоряй.
Своє тіло на Голгофі
Повсякчасно розпинай.

Хрест візьми свій. Не хапайся
За чужого ти хреста.
Йди за Богом й не вагайся,
Він Життя і Чистота.

Кожен член свойого тіла
Віддай Богу в знаряддя
І звершай Господнє діло
Кожну мить і все життя.


Рецензии