Ярмо 1 хомут

Ідеш, Ісус, зі мною у ярмі
І тягнеш ноші й тягарі зі мною.
Дорогу знаєш у гріховній тьмі.
О, як же добре, мій Господь, з Тобою!

Диявол хомута всім одяга,
Людина щоб сама ішла, без Бога.
Ще й батогом безжально підганя,
Щоб впав ти, друже, на своїй дорозі.

"Побільше наркоти! Це такий кайф!
Ще пляшечку пивка, вина, горілки!
Потрібно все попробувати, знать!
Й не відмовляйся від чужої жінки!"

Попробував...Узнав...І, як свиня,
Валяєшся, мій друже, у багнюці.
Немає щастя і життя нема,
Лиш тільки в Божім Сині - у Ісусі.

Поклич Ісуса і Його ярмо
Візьми на Себе - Він підЕ з тобою.
Не відвертайсь від Господа свогО,
Наповни серце і життя хвалою.


Рецензии