Вдохновение
Дзе ты было. дзе гасцявала.
Гуляла полем, між аблок,
Шмат добрых вобразау прыдбала,
Чакау цябе і аж знямог.
Блукала лесам, у свет глядзела.
Шукала мне найлепшых слоу.
Паміж пунцовых кветак рдзела,
Праз час спатканне у нас ізноў.
Нясеш мне полымя ад сонца,
Вяселасць, пахі ад вясны.
Ты шчыры бляск маіх аконцаў,
Зноў запалоніш мроі сны.
Мы сення разам- гэта свята
Надзеяу, думак вышыня
і між аблок з табой кудлатых
Табе падзяка, шчырасць дня!
Свидетельство о публикации №117071302668
З павагай, Людміла.
Людмила Воронова Супрун 07.01.2019 10:52 Заявить о нарушении