Привiт тобi шлю

Моя Україно, привіт тобі шлю.
Відверто признаюсь - тебе я люблю.
Цвітіння бажаю, добробуту, долі...
Хай жито колоситься золотом в полі!

Хай синєє небо зірницями сяє,
Хай наша земля, більше, зла не впізнає !
Хай будуть здорові й щасливії діти,
Кохання, закоханим зичу зустріти!

Всім заробітчанам - вернутись до хати,
На хліб у країні, своїй, заробляти.
Хай боліч війни стара мати забуде,
У кожній оселі хай радісно буде!

В гаях хай співають мелодію птиці,
Усе, що зів*яло - нехай відродиться!
Хай миру зерно звідусіль проростає,
Хай людям вкраїнським Господь помагає!


Рецензии