грайлива

Граєшся-граєшся, не відпускаєш,
Робиш з них богів, а потім вбиваєш.
Щиро смієшся і щиро ридаєш.
Мила, навіщо зі мною ти граєш?

Я ж не один з них, я не чергОвий.
Що тобі пише отой твій нОвий?
Прекрасна пташка, що ти співаєш,
Коли так безжально серця розбиваєш?

Знов заглядаєш мені прямо в очі?
Що ти, маленька, від мене ще хочеш?
Я не один з них, я не наступний.
Я твій, я вільний, я непідступний.

Я не один з них, не треба, не грайся-
На мене не діє це, не намагайся.
Награєшся з ними-приходь, буду радий.
І буду любити. І будеш кохати.


Рецензии