Простого холоду зазим я...

*   *   *

                Ковалевичу Сергієві рідному
                присвячую

Простого холоду
зазим’я
в полі полощить
біле вим’я



А полустанок — малиново
загорівсь
мов ялинкові
ліхтарі


Душу височить
дух —
вгорі

10.10.2013


Рецензии