***

*   *   *

а як
любов рождає слово
знову ласунок є «богам»
В великих форм
шалені влови
і в стислих форм
безумні влови
серцям
лугам
крокам — шлагбаумам! —
ногам...

Ось шпацірує герр Адам!
архишахрай — й не по роках
дитинний спам

Від Бога слави не віддам!
Кому віддать? — «Свободу Тройці»?
Вдивись: любов
героїться...

звільняє
Слово — Христос!
любові —
і пружинним думам ос!..

4.07.2013


Рецензии